

Department of Continuing Medical and Professional Education

Educating Leaders 2025, the AACOM Annual Conference 7700 Old Georgetown Road #250, Bethesda, MD 20814

April 9-11, 2025

CME/CPE Credit Reporting Form

Wedne	sday, April 9 th (Total of	6.0 Credits)		
	8:15 am - 9:30 am			
	9:45 am - 10:15 am	Concurrent Sessions (.50Hr.)		
	10:30 am - 11:30 am	Concurrent Sessions (1.0Hr.)		
	1:00 pm - 2:15 pm	Plenary Honoring Dr. Meta Christy (1.25Hr.)		
	2:30 pm - 3:30 pm	Concurrent Sessions (1.0Hr.)		
	3:45 pm - 4:45 pm	Concurrent Sessions (1.0Hr.)		
Thursd	ay, April 10 th (Total of 6	.75 Credits)		
	8:15 am - 9:15 am	Address from AACOM President and CEO (1.0Hr.)		
	9:30 am - 10:30 am	Concurrent Sessions (1.0Hr.)		
_	10:45 am - 11:45 am	Concurrent Sessions (1.0Hr.)		
	1:30 pm - 2:45 pm	Plenary Speaker: Britt Wray, PhD (1.25Hr.)		
	3:00 pm - 4:30 pm	Concurrent Sessions (1.5Hr.)		
	4:45 pm - 5:45p m	Poster Session (1.0Hr.)		
Friday, April 11 th (Total of 3.0 credits)				
□ 8:15 am - 9:45 am Speaker: Barry Kerzin, MD (1.5Hr)				
	10:00 am - 11:00 am	Forum Workshops (1.0Hr.)		
	11:45 am - 12:15 pm	Closing Remarks (.50Hr.)		
	E PRINT all information exc			
Last Na	me:	First Name:	MI _	Credential
Addres	S:	City:	State:	Zip:
Fmail address:		Cell/Day Telephone:		
Linaiia	dd1033	Geli/Day Telepho	лю	
DO's only: AOA #		School:		Year:
ATTES	TATION:			
Lattend	led hours of a	poroved presentations for an equal number of	CME/CE/contact hours and	l hy my signature l
I attended hours of approved presentations for an equal number of CME/CE/contact hours and by my signature I certify to the best of my knowledge that the above information is correct.				
,	-	-		
Signature:		Da	ite:	
		d, signed and submitted via email to annualcor	of@aacom.org by July 31.	2025, to receive credit.)
,		-, - <u> </u>		: :, ::::::::::::::::::::::::::::/

The University of New England College of Osteopathic Medicine (UNE COM) is accredited by the American Osteopathic Association (AOA) and UNE COM is accredited by the Maine Medical Association (MMA) Council on Continuing Medical Education and Accreditation to provide continuing medical education for physicians. UNE COM has requested that the AOA Council on Continuing Medical Education approve this program for a maximum of 15.75 hours of AOA Category 1-A CME credits. Approval is currently pending.

UNE COM designates this educational activity for a maximum of 15.75 AMA PRA Category 1 Credit(s)™ and 15.75 University of New England contact hours for non-physicians. Contact hours may be submitted by non-physician, non-PA health professionals for continuing education credits.

Physicians and other attendees should only claim credit commensurate with the extent of their participation in this activity. The University, upon receipt of this completed and signed form, will submit the osteopathic credits to the AOA.

This activity has been planned and implemented in accordance with the accreditation requirements and policies of the Maine Medical Association through the joint providership of University of New England, and American Association of Colleges of Osteopathic Medicine (AACOM). University of New England is accredited by the Maine Medical Association to provide continuing medical education for physicians.